köp-lista innan libanonresan


Börjar komma tillbaka lite smått, kanske inte helt ännu, vi får se!
Men dethär är iallafall en kom'ihåg-lista med saker jag måste köpa innan jag åker (:
Hehe jag gör dethär med packning till libanon till en väldigt stor grej, men jag är verkligen ett kontrollfreak när det gäller packning! är säker på att jag kommer börja packa redan på måndag och hinna packa upp och sen ner igen innan vi ska åka :P
Måste ju vara säker på att jag verkligen har allt!

♥ Ett par jeansshorts! Dom på bilden kanske inte är världens finaste, jag vill ha ett par åt det mörkare hållet, men inte för mörka, sen ska det vara snygga slitningar på, och absolut inte sånna fula bakfickor med knappar på! (:
♥ En keps! antingen en Ed Hardy eller en Yankees, men jag tror nästan jag köper en när jag är där, om den är fejk spelar ju ingen roll ;)
♥ Tidningar&nån pocketbok! arabisk skrift är ju inte min starkaste sida, små krumelutter bara ju!
♥ Slappt linne, ett svart och ett vitt.
♥ Trekvartsleggins, gillar de inte, men jag måste ju respektera muslimerna när jag är i byn där vi ska sova, inte något som går över knäna och helst något som täcker axlarna, men det är dom inte lika noga med (: Sen när vi ska hyra en minibuss och åka runt i landet kan man bara glömma lagarna och kasta av sig kläderna! hahahah
♥ En svart bh
♥ Världens bästa mascara, får dock inte ha på för mycket så jag blir alltför snygg, då kanske dom gifter bort mig! haha!


Sen tror jag att jag har det mesta!
Bara 10 dagar kvar!

Puss♥ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0