hejdå

Nu ger jag upp dethär med bloggen, PUSS!

filmdag

Idag har det verkligen inte hänt mycket, otroligt skönt om ni frågar mig.
Har setat här hela dagen framför datan och kollat på webbtv. Ser ut som ett skatbo gör jag oxå men så får det vara, gick bara upp, tog på mig myskläder och satte mig här :)

Funderar på vad jag ska göra för mat, har hört att man tydligen ska äta oxå, haha!


Puss!

bestämt mig nu! tror jag...Detta gymnasiet blir det förhoppningsvis!
Linjen Hotell, Turism och Konferens ska jag nog gå.

Annars blir det Säkerhetslinjen på Eskil eller It på John Bauer :)

Tips!

Här får ni ett litet tips för att få ert hår att hålla sig platt längre :)


Hemligheten är att använda silkesdroppar efter man har plattat sitt hår (det som är på bilden är världens bästa!). Ha inte i dom i hela håret för då blir det jättefett, bara i längderna! :)
Silkesdroppar har man ju oftast i handdukstorkat hår eller när håret bara är allmänt risigt, men det funkar oxå skitbra att ha som "fåhåretplattare-medel" hahah!

Kanske något som folk har vetat hur länge som hälst men jag kom faktiskt på det helt själv häromdan när jag plattade det, brukar inte ha inte ha i det så ofta men jag hade det sist för jag ville att det skulle bli glansiare och sen imorse, två dagar senare när jag hade haft håret i knut och allt, så var det fortfarande jätterakt!

Gillas!


Hemklickat!

sååå

nu fattar jag!
tryck på F5 om ni inte ser ändringen på min header :)

hej mitt vinterlaaandTittade ut och såg detta när jag hade vaknat :DD
Möttes även av en liten Judith oxå, finns inget bättre sätt att starta dagen på! med det lilla undantaget att hon knappast visar respekt för dom som behöver sin skönhetssömn, men vad ska man begära av en ettåring ;)

Nu ska jag duscha och fixa mig, sen bär det av mot stan!
MÅSTE ha en vinterjacka nu, en varm!


bloggkrångel

Det är något fel med blogg.se , jag har ändrat lite i headern och så, men det visas inte, min gamla header är ju kvar :( nåja, imorgon kanske det funkar igen! annars ska jag mejla och klaga :D

Nu ska jag snart gå och sova, eller, inte än, men godnatt sålänge!

Birka Paradise!


Jag, Hanna, Anton och Adam.
Vacker paintskapelse!
Den 28 december befinner vi oss på kryssning! ♥

blogg, min grej?

Känns som om jag nuförtiden är en deltidsbloggare, en som skriver nångång i sisådär halvåret? Det får det nog bli ändring på! :)

De senaste veckorna har varit tunga och jobbiga, verkligen massa saker som har hänt, hösten 2010 har verkligen inte varit bra.
Sen på allt så är det en massa skolstress med gymnasieval, betyg och prov(Det borde finnas en överlevnadsbok om nian!).
Sen så min trötthet kommit tillbaka igen..
Jag har mina perioder då jag är i princip isolerad, dagarna är bara sova-skolan-plugga-sova-sova.
Jag går och lägger mig halv nio om kvällarna men är trött som jagvetintevad konstant ändå. Det är sjukt jobbigt och påfrestande. Det är väl så min kropp reagerar, när något händer så sover jag bort det. Men mamma är likadan så det kommer väl från henne.


Gud vad jag klagar, nu byter vi samtalsämne!
Kan berätta om min vecka:

Måndag: Jag hämtade Judith på dagis i regnet, ni kan tänka er vilken syn! Jag som försöker styra en vagn som lever sitt egna liv (skitsvårt att köra vagn i slask!) samtidigt som jag håller i ett paraply. Mitt i alltihopa är Judith förbannad över att inte kunna se något eftersom hon har regnskydd på vagnen med knappt någon insyn...
Jag gav upp efter ett tag och paraplyet fick läggas i korgen under vagnen så jag var allt annat än torr när jag kom fram till lägenheten ^^

Tisdag: Lång skoldag, åkte hem direkt efter och sen på kvällen så träffades ett fåtal av oss i klassresekommitén hemma hos BL :)

Onsdag: Fick ont i huvudet och åkte hem från skolan, väl hemma låg jag utslagen på soffan och tittade på Pensionärsjävlar, världens bästa program!

Torsdag: Gymnasiemässa på Munktellsarenan och efter den så åkte jag, Jennie och Malin hem till henne och pluggade, eller dom pluggade och jag fixade Malins design (kom ihåg att fixa ny till denhär bloggen!)

Fredag(idag): Åkte hem direkt efter skolan och har pluggat med mitt SO-arbete sen dess.
ÄNTLIGEN KLAR! (efter några små raserianfall...) Resten av kvällen spenderar jag hemma och kollar film med en STOR popcornskål!

Imorgon åker jag&mamma och hämtar Judith och sen bär det nog av till Tunapark och kollar vinterjacka! :)
Förhoppningsvis åker vi till strägnäs&västerås oxå! det sistnämnda vet mamma dock inte om än, hehe (a'Nu blev det ett långt inlägg, stå ut! :)

RSS 2.0