blogg, min grej?

Känns som om jag nuförtiden är en deltidsbloggare, en som skriver nångång i sisådär halvåret? Det får det nog bli ändring på! :)

De senaste veckorna har varit tunga och jobbiga, verkligen massa saker som har hänt, hösten 2010 har verkligen inte varit bra.
Sen på allt så är det en massa skolstress med gymnasieval, betyg och prov(Det borde finnas en överlevnadsbok om nian!).
Sen så min trötthet kommit tillbaka igen..
Jag har mina perioder då jag är i princip isolerad, dagarna är bara sova-skolan-plugga-sova-sova.
Jag går och lägger mig halv nio om kvällarna men är trött som jagvetintevad konstant ändå. Det är sjukt jobbigt och påfrestande. Det är väl så min kropp reagerar, när något händer så sover jag bort det. Men mamma är likadan så det kommer väl från henne.


Gud vad jag klagar, nu byter vi samtalsämne!
Kan berätta om min vecka:

Måndag: Jag hämtade Judith på dagis i regnet, ni kan tänka er vilken syn! Jag som försöker styra en vagn som lever sitt egna liv (skitsvårt att köra vagn i slask!) samtidigt som jag håller i ett paraply. Mitt i alltihopa är Judith förbannad över att inte kunna se något eftersom hon har regnskydd på vagnen med knappt någon insyn...
Jag gav upp efter ett tag och paraplyet fick läggas i korgen under vagnen så jag var allt annat än torr när jag kom fram till lägenheten ^^

Tisdag: Lång skoldag, åkte hem direkt efter och sen på kvällen så träffades ett fåtal av oss i klassresekommitén hemma hos BL :)

Onsdag: Fick ont i huvudet och åkte hem från skolan, väl hemma låg jag utslagen på soffan och tittade på Pensionärsjävlar, världens bästa program!

Torsdag: Gymnasiemässa på Munktellsarenan och efter den så åkte jag, Jennie och Malin hem till henne och pluggade, eller dom pluggade och jag fixade Malins design (kom ihåg att fixa ny till denhär bloggen!)

Fredag(idag): Åkte hem direkt efter skolan och har pluggat med mitt SO-arbete sen dess.
ÄNTLIGEN KLAR! (efter några små raserianfall...) Resten av kvällen spenderar jag hemma och kollar film med en STOR popcornskål!

Imorgon åker jag&mamma och hämtar Judith och sen bär det nog av till Tunapark och kollar vinterjacka! :)
Förhoppningsvis åker vi till strägnäs&västerås oxå! det sistnämnda vet mamma dock inte om än, hehe (a'Nu blev det ett långt inlägg, stå ut! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0